Kässäkuvagalleria 2024-2025

Kässämartat 8/6/2024 

KässäMartat kokoontuivat yhdessä neulomaan julkisella paikalla!

Mukana oli myös kaksi mini-Marttaa, joista toinen otti ihka ensimmäiset askeleensa neulonnassa, toinen on jo melkoinen konkari.

Juttu luisti, kaikilla oli mukavaa, jätskiä kului, joten sessio venähti useammallakin hetkellä alkuperäisestä suunnitelmasta :D Näillä mietteillä toivotamme kaikille oikein antoisia kesähetkiä, syksyllä taas tapaamme!
 

7/3/2024 Arkikässämartat

Arkikässämartat parantelivat Sannan luona tänään iltapäivällä maailmaa! Kahvinjuonnin ja kakunsyönnin ohessa saimme myös hieman kässäiltyä.

Kiitos Sannalle herkullisista järjestelyistä ja upeista puitteista! Kaikille mukana olleille kiitos kun tulitte, oli kivaa!

3/3/2024 Sashiko-sunnuntai!

Kokoonnuimme porukalla oppimaan japanilaista Sashiko ja Boro -ompelua. Tuija-ope oli aikoinaan hakenut opit Japanista asti, joten olimme asiantuntevissa käsissä. PikkuMartta ihastutti virkkaustaidoillaan kun me muut pähkäilimme pistojen pituutta.

Oli oikein onnistunut tapaaminen ja kipinä jäi itämään, kiitos Tuija!

25/2/2024 Kässämartat Merimieskirkolla

KässäMartat viettivät sunnuntaina rattoisan iltapäivän Merimieskirkolla. KässäTuijan opastuksella syntyi mummon neliöitä. Martta-henkisesti tapaamisiin voi tulla tekemään myös omia käsitöitään ja saamaan neuvoja ongelmakohtiin.

Kiitos kaikille mukana olleille!