Valokuvat 2017

Tässä Leenan tallentamaa kävelymaisemaa Tervurenissa
Kävelyt lähtevät liikkeelle Tervurenin Koloniën palatsin edestä tiistaisin ja torstaisin sopimuksen mukaan
Myös yleisellä pääsee

Belgian Martat ovat järjestäneet Martta-kävelyitä koko syksyn

Viherpeukaloiden Taija oli hankkinut upeat kukat

Martat ja Suomi-Klubin viherpeukalot laittoivat talkoilla Merimieskirkon pihaa kuntoon 18.10. ja 27.10.2017

Sunnuntaina 1.10. kokoonnuimme merimieskirkon kirjastoon keskustelemaan aiheesta "Kannatko mummusi taakkaa?" Alustajana tilaisuudessa oli teologian tohtori, työnohjaaja Heli Inkinen.
Heli oli valmisteli tilaisuutta asettamalla pöydälle erilaisia esineitä ja tavaroita, joista jokainen sai valita sellaisia, joista tuli jotain mieleen oman suvun tarinasta.
Puheenjohtaja Raija esitteli Helin ja toivotti kaikki martat ja martit tervetulleiksi tilaisuuteen.
Esineet herättivät paljon muistoja ja mielenkiintoisia tarinoita.
Heli totesisikin useamman kerran, että näistä tarinoista saisi vaikka kuinka monta elokuvaa!
Lopuksi Heli kertoi olevansa ehdokkaana vuoden 2018 arkkipiispan vaalissa. Saimme mielenkiintoisen tietoiskun vaalista.

Teologian tohtorin ja työnohjaajan Heli Inkisen vetämä "Kannatko mummusi taakkaa" keskustelutilaisuus 1.10.2017 Merimieskirkolla (kuvat: O. Luotonen)

Iloisen värinen Marttapeitto teki saajaansa suuren vaikutuksen

Belgian Marttayhdistys osallistui Uudenmaan Marttojen Anna Lempisen eläköitymislahjaan ( kuvassa). Meidän isoäidinneliön virkkasi Ritva Latvala