Liity jäseneksi

Belgian Marttojen jäseneksi voi ilmoittautua sähköisesti Marttaliiton jäsenhakulomakkeella.

Ilmoittautumislomakkeessa piirin kohdalle merkitään Uudenmaan Martat ry ja yhdistyksen kohdalle Belgian Martat ry. Ilmoittautumisen jälkeen liitto lähettää jäsenmaksutositteen. Vuoden 2017 alusta alkaen jäsenmaksu on 40 euroa varsinaisilta jäseniltä. Jäsenenä osallistut halvemmalla Belgian Marttojen järjestämään toimintaan ja saat etuuksia monista liikkeistä Suomessa. Jäsenmaksuun sisältyy 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Martat-lehti. Lisätietoja jäseneduista ja muusta marttatoiminnasta löytyy osoitteesta www.martat.fi.

Jos olet jo toisen marttayhdistyksen jäsen, voit liittyä Belgian Martat ry:n toissijaiseksi jäseneksi maksamalla 8 euroa Belgian Marttojen tilille IBAN BE20 3630 3006 0340 ja lähettämällä ilmoittautumisviestin osoitteeseen belgianmartat(at)hotmail.be.

Jos haluat erota yhdistyksestä, eroilmoitus tulisi lähettää yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen belgianmartat(at)hotmail.be.