Jäsenkirje 7.2.2023

7.2.2023

Hei, 

Ensimmäiseksi kiitokset kaikille Belgian Marttojen 15-vuotisjuhliin osallistuneille viime sunnuntaina. Meillä oli yhdessä mukava, lämminhenkinen tilaisuus. Olemme saaneet hienosti näkyvyyttä onnistuneesta tilaisuudesta ja toiminnastamme täällä Belgiassa viestiessämme Martta-aatetta. 

Saimme Martta-liiton pääsihteeriltä Marianne Heikkilältä hienon juhlapuheen, joka on ladattu Belgian marttojen tapahtumiin. 

Tässä on suora linkki juhlapuheeseen: 

https://youtu.be/WVUzbHbP34A     

Tervetuloa torstaina mukaan Arjen kemikaalit-etäluennolle, johon ei tarvinnut ilmoittautua. Lisätietoja oheisesta suorasta linkistä tapahtumakalenteriimme, josta löytyy myös osallistumislinkki luennolle. 

Arjen kemikaalit tilaisuus | Belgian Martat ry (marttayhdistys.fi) 

Arjen kemikaalit tilaisuus

Osaatko käyttää kodin kemikaaleja turvallisesti? Miten voit vähentää mahdollisesti haitallisten kemikaalien käyttöä ja niille altistumista? Tunnistatko kemikaalien varoitusmerkit? Omilla…

belgian.marttayhdistys.fi

Jäsenet ovat jo saaneet tai juuri saamassa jäsenlaskun vuodelle 2023. Ohessa lisää tietoa poistuneesta jäsenkortista, joka ei tule enää paperilaskun mukana.  

Jäsenlaskun ulkoasu muuttui | Martat


Jäsenlaskun ulkoasu muuttui | Martat

Marttaliitto on ottanut käyttöön uuden asiakkuudenhallintajärjestelmän, johon myös jäsen- ja lehtirekisterit on siirretty. Samalla jäsenlaskun ulkoasu muuttui. Tämän kuvan avulla löydät uudesta…

www.martat.fi

Lisäksi marttojen jäsenmaksun voi maksaa myös e-laskuna. Ohessa lisätietoja.

Jäsenlasku e-maksuna | Martat


Jäsenlasku e-maksuna | Martat

Marttojen jäsenmaksun voi maksaa myös e-laskulla. E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, jonka saat paperisen laskun sijaan suoraan verkkopankkiisi. Voit tehdä Marttojen jäsenmaksusta e…

www.martat.fi

Järjestämme sunnuntaina, 5. maaliskuuta Suomen merimieskirkon tiloissa (sama paikka kuin viime sunnuntain juhla) taidetapahtuman, jossa ukrainalainen taiteilija Olga Synianska opastaa meitä perinteisen ukrainalaisen petrikovsky-tyylin maalaamisessa ja saamme kaikki ikuistaa omat näkemyksemme tästä taidemuodosta. 

Kurssi kestää kolme tuntia, kello 13-16 ja kurssin hinta 20 € sisältää kaiken materiaalin. Lopuksi saa viedä kotiinsa oman taulunsa. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumis- ja maksamisjärjestyksessä. Olga puhuu venäjää ja ystävättärensä Julia on mukana tulkkaamassa. 

Jos haluat osallistua taidetapahtumaan, vastaa tähän viestiin ja varaa paikkasi. 

Maksa 20 Euroa Belgian Marttojen tilille: BE28 7360 6191 0720 ja laita viestikenttään tiedoksi nimesi ja taidetapahtuma. 

Terveisin,

Belgian martat ry:n hallitus