Etämarttailta: Aurinko ja siltä suojautuminen

Tässä on yleisiä ohjeitä Jitsissä toimimiseen.
Käy lisäämässä nimesi profiiliin. Tässä ohjeet, jos käytät mobiililaitetta. Mobiililaitteessa sinun pitää ensin ladata Jitsin sovellus.
Käy lisäämässä nimesi profiiliin. Tässä ohjeet, jos olet tietokoneella. Tietokoneella pääset Jitsiin suoraan selaimessa. Chrome ja Edge -selaimet ovat suositeltavimpia.
Aika: 4.6.2020 klo 18:30 - 19:30
Paikka: Jitsi Meet videokokousalusta

"Aurinko ja siltä suojautuminen (UV, aurinkosuojat, ihon vaste jne)"

Katja Ohlström alustaa illan. Katja on Cidesco- ja Suomen kosmetologiyhdistyksen kosmetologi, toiminut myös ammatinopettajana. Alustuksen jälkeen vapaata keskustelua. Kesto noin 1h.

Linkki tilaisuuteen löytyy jäsenkirjeestä.