Marttaliitto

Marttaliiton internetsivut löytyvät osoitteesta www.martat.fi. Belgian Martat ry kuuluu Uudenmaan marttapiiriin.

Seuraava lainaus on napattu Martat 2/2008 -lehdestä:

"Marttojen jäsensivut löydät www.martat.fi -sivuston yläpalkin linkistä Jäsenille. Sivuilla on tietoa järjestötoimintaan liittyvistä asioista, kuten sääntöjä, kutsu- ja esityslistamalleja, graafinen ohjeisto, toimintavinkkejä marttailtoihin, ohjeita myyjäisten järjestäjille ja tietoa taitoavainten suorittamisesta.

Sivuilla voit käydä täyttämässä tietojenmuutosilmoituksen, jos vaikka osoitteesi on vaihtunut.

Sivuilla on myös jäsenten oma keskustelupalsta, jossa vaihdetaan mielipiteitä marttatoimintaan liittyvistä asioista. Kertokaa kokemuksistanne, jakakaa ideoita, tuulettakaa onnistumisia! Laittakaa havaintonne kiertoon ja vinkiksi muille."

Kirjautumisohje löytyy jäsensivulta.